Nu är jag tillbaka

Vi har haft en härlig weekend igen!
Direkt efter jobbet i fredags packade vi bilen och drog iväg till Jämtland. Närmare bestämt Hoverberg, där våra goda vänner har ett hus.
Vi har åkt skidor på fjället i Storhogna. Ätit god mat på restaurang i Glen.Varit på bio i byn och såklart slappat och mått gott! En liten shoppingrunda i Östersund hann vi också med på hemvägen.
Vardag i morgon och nya friska tag på jobbet!


Restaurangen i Glen är med i White Guide och serverar mat med betoning på det samiska. Råvarorna är 
lokala och det var mycket gott! 

Till förrätt valde jag: Blodplättar av renblod, med en sås av souvas & messmör,samt en kompott av 
fjällbjörksskott, hjortron och lingon.

Varmrätten var Reninnanlår serverat på ett surdegsbröd, småbladig sallad och en ostcréme på Granjonost från Klövsjö, blåbärschutney och havtorn.

Väldigt udda och ovanlig mat man inte äter dagligdags precis.

Kommentarer