Bloggportalen statistik

lördag 7 juni 2014

Flygardag

Vilken ortoligt varm dag vi haft idag. Ända fram tills ikväll när det slog om och blev molnigt och svalare. Det var skönt med en sovmorgon i morse efter allt stök med studenten och husmålningen.
Vi åkte till Kramfors Flygplats (ja jag vet att den heter Höga Kusten Airport numera. Skitlöjligt namn enligt mig! För det första ligger den verkligen inte i Höga Kusten och så är det bara dumt att säja Airport.) Som sagt, det var 40 års jubileum av flygplatsen idag. Jag minns att jag var där på invigningen också! Längesen nu.... men det enda jag kommer ihåg var att syrran och jag gick runt och samlade tomflaskor som folk slängt. Vi fick med oss MASSOR hem. Pantade dom och fick en förmögenhet!
Idag hade dom flyguppvisningar och annat skoj. Helt fashinerande med dessa plan som gör hisnande krumbukter uppe i luften! Häftigt som bara den!

Det blir sängen tidigt ikväll. Paulina har blivit dunderförkyld och febrig och Charlie sitter på balpressen hela natten. Det blir jag som får äran att mjölka i morgonbitti!
God natt till er alla därute!


En Mustang med merlinmotor.. Drygt 70 år gammal....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar