Bloggportalen statistik

måndag 9 november 2015

Grå novembervardag

Det känns som det var evigheter sedan man såg solen. Det har regnat och varit dimmigt och grått hela helgen och idag öste det ner mer än vanligt.
Vår nya fina lärktrappa fick en tuff start. Med uppgrävd jord bredvid entren som det dessutom har regnat på en massa blir det naturligtvis en massa smuts uppdragen. Vi kan ju trippa på tårna där det är någorlunda rent, men inte en hund (flat) och två katter!
Fastän jag egentligen föredrar de sura,dimmiga dagarna framför de kalla och frostiga så önskar jag ändå att det kunde få frysa på lite nu.
Nu är det så gott som färdigsnickrat på huset. Det fattas ett kryssräcke och överliggare, men de är inne i huset på målning. En "krusidulllist" ovanför ett av fönstren fattas också, men är beställd och vi väntar på leverans.
Längtar till våren så vi kan få måla allting klart!

Uppe i wicen har nu öppningen reglats för och väggarna är spacklade. Nu blir det mitt jobb att tapetsera. Först ska en easy cover upp för att få det riktigt slätt. Har inte valt ut tapeter än. Men det kommer att bli en enkel enfärgad. Det kommer inte att synas så mycket av väggarna så det känns lite bortkastat att kräma på med någon lyxtapet här.
Blir galen på att ha så lite tid att hålla på och "greja"! Just nu ligger bokföring och momsredovisningen som ett tungt ok. Måste vara klart innan torsdag. Men efter det så kanske man kan köra på lite!

Ha en fortsatt trevlig vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar