Bloggportalen statistik

tisdag 23 februari 2016

Beslutsångest angående tapeter


Vi har valt tapeter uteslutande från Duros "Gammelsvenska" och Boråstapeters" Karlslund" till väggarna i vårt hus.
Historiska tapeter som passar huset väldigt bra.

När vi nyligen lånade hem tapetprover till klädkammaren hittade vi även en tapet som vi var säkra på att vi ville ha i sovrummet.Väldigt säkra tillochmed.
För säkerhets skull lånade jag hem proverna igen, bara utifall att..

Nu tycker vi att denna tapeter inte alls är så självklar! Inte nu när vi har helt rent i rummet och kan föreställa oss mer hur det kommer att bli. Var inne på en neutral färg så man inte blir så styrd med övriga färger på textilier och möbler.
Det finns några andra i den kollektionen som vi kan tänka oss. Men vilken?? Eller ska vi börja söka någon helt annat?? Usch vad svårt det blev! Som tur är behöver vi inte bestämma oss än. Det dröjer ett tag till tapetsering.


                                    Denna hade vi sett ut. "Hudiksvalls teater" heter den.


 Tapeten "Vilhelmina" är också fin. Neutral i färgen och lite ljusare.Denna tycker jag är helt underbar."Nyckelviken" heter den. Tyvärr ser man bara en halv våd. Mönstret är så mycket mer med slingor på sidorna om blommorna. Men blir det för mycket med alla dessa blommor??
Inte helt lätt att välja alltså! Kanske vi ska gå på en gul tapet? Som det har varit tapetserat i detta rum förut?

2 kommentarer:

  1. Håller med, inte lätt att välja tapet det finns ju så mycket! Den gula i mitten gillar jag en färg som säkert kommer att få rummet till att bli mjukt,varmt och harmoniskt.Den blommiga är underbar men det känns som att man får huvudvärk efter ett tag med alla blommor. Ska bli spännande att se era val när det blir dags för tapet! �� Hälsningar Carina

    SvaraRadera
  2. Jag har nu varit och lånat hem fler tapetprover. Nu är förvirringen total! Men det brukar alltid lösa sig 😊

    SvaraRadera