Bloggportalen statistik

lördag 14 maj 2016

Nu är det nära!


Snart redo för sovrumsflytt!

Jag har köpt ett par rollup gardiner till fönstren. Blåvitrutiga.Jag hade tänkt ha vita spetsgardiner vid sidan om också, men nu blev jag tveksam till det. Jag tror det blir bäst så här.

I dag har vi varit och handlat garderober till klädkammaren. Inte helt lätt att bestämma vad man vill ha när det finns så mycket att välja på.Men vi köpte en bas nu till att börja med. Sedan är det ju bara att komplettera om man anser sig behöva mer.

Åå vad mycket det är att göra nu. Sätta ihop alla stommar, inreda både sovrum och klädkammare. SAMT måla huset! Det är nästan som i vårbruket på bondetiden. Skillnaden är att nu gör man skojsiga saker åt sig själv. Det fanns inte på kartan att hinna med då...

Man hoppas nästan att det ska bli dåligt väder så vi kan ägna oss åt inomhusfixet istället för att måla hus.

Men nu ska vi äta en god middag och fira pingsafton!

Ha en trevlig helg ni med!


Många lådor fick vi med oss hem...

2 kommentarer:

 1. Ni är flitiga som myror och fint blir det ! Jag lade märke till rördragningen till elementen ..... Jag har också ett gammalt hus ,det ser likadant ut här på en del ställen . Gamla hus har sin charm !
  Hälsningar från Halland !// Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så! Nya hus har inte riktigt samma själ och atmosfär som ett gammalt hus har . Lite snett och vint här och där. Men vad gör väl det?!

   Radera