Inlägg

Visar inlägg från februari, 2015

Vardag med stort V

Bild
Få inlägg nu. Händer inte så mycket förutom det vardagliga. Jobb, tvätt, städ .... Ja det vanliga som rullar på. Med kort varsel fick jag hoppa in på ett mjölkpass i går eftermiddag. Det var krångel med en traktor och därmed utfodringen. Charlie jobbar ju ensam nu när Paulina är föräldraledig så ibland kan det bli riktigt knepigt. I kväll är det kontorsjobb härhemma för gårdens räkning. Men i morgon är det fredag och till helgen vankas roligheter! En bild från ladugården när jag mjölkat klart och korna gått till foderbordet. Bara nattlamporna är tända, därav den dåliga bilden.

Önskelista

Bild
Jag gillar att skriva listor. Har alltid någon lista i farten. Oftast är det en "att göra lista" på gång. Och den blir aldrig färdig. När man kan stryka några gjorda saker kommer det till nya. Men det gör absolut ingenting. Det är kul att ha saker på gång. Vissa är roliga och vissa tråkigare. Handlingslista har jag också. Mer eller mindre lång. Men det gäller inte vad som ska handlas på affären i matväg. Någon sån lista har jag däremot inte. På min lista finns saker. Verktyg, färg, inredningsdetaljer, tyg, kläder, smink, mm. Några önskelistor finns också.... En personlig med saker bara till mig och en till huset. Till huset önskar jag mig denna lampa. Finns att köpa på byggfabriken.se och skulle sitta perfekt i vardagsrummet.       I badrummet vill jag ha ett svart/vit rutigt klinkergolv och detta handfat.     Denna fina gårdslykta vill nog komma och bo på ytterväggen i Träsk! Finns på kulturbelysning.se      

P 24 år

Bild
I dag har vi varit till Åsäng och uppvaktat Paulina som fyller 24 år. Den som stal den mesta uppmärksamheten var såklart Pontus. Jag hjälpte som städa litegrann i huset. Av erfarenhet vet jag hur lite tid man har till att orka bry sig om sånt när man har bebis i huset. OCH mjölkkor! Konstigt att det är roligare att städa borta än hemma! Det blir nog en tur till snart... Det har blivit glest mellan bloggarna, men det har inte varit mycket att berätta. Nu ligger en ny blank vecka framför oss, förhoppningsvis med något att blogga om. Ha en trevlig arbetsvecka!