Tillsatser i maten - vem vill äta det??
För sisådär sex- sju år sedan köpte K en bok. - Äkta vara, skriven av Mats-Eric Nilsson. Den handlar om maten vi köper och hur fullproppad med tillsatser den är. Hur oäkta vår mat egentligen är. I boken finns massor att läsa om hur förfalskad maten är genom tillsatser för att öka hållbarheten, Påverka konsistens, smak och färg. Varför man gör det och hur man gör det. Köp den! Läs den! Finns som pocket. Jag lovar - ingenting blir någonsin som vanligt igen! Det finns nämligen inget att köpa när man ska handla! Åtminstone inte om man får en aha upplevesle av boken. Varför i all världen ska man stoppa i sig alla dessa ämnen?? Det säjs ju att det är godkända ämnen som är ofarliga att att äta. Nähä så må vara. MEN när man får i sig massor av OLIKA kemiska ämnen i en salig blandning varje dag hur påverkas man inte då? Och VARFÖR ska man ens äta dom? Självklart beror alla dessa E märkta outtalbara ämnen på att man vill göra maten så billig som möjlig. Billig mat vill vi ha! De